CLK Maleren ApS

Indendørs maleropgaver

Vi løser alle opgaver - store som små

Malerfirmaet CLK har omfattende erfaring med alle dele af malerbranchen, og vi udfører altid 1. klasses kvalitetsarbejde. Hos Malerfirmaet CLK er det kvalitet til tiden – til fast pris! Mangler du inspiration eller et godt tilbud, så er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Vi har et omfattende netværk og nogle store gode kernekunder, der bl.a. tæller Dansk Røde Kors, Carlsberg Fonden og Favola, men vi har også tid og lyst til at udføre kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris, for privatpersoner.

Dekoration og anden form for udsmykning på vægge? Der er et valg af muligheder. Dem rådgiver og vejleder vi Jer gerne i. For os er det vigtig at I finder de korrekte farver til netop jeres stil. Stil og farver er en smags sag.

Vi laver blandt andet folie udskæringer af:

  • CVR nummer til bil
  • Anden tekst til biler
  • Postkasse navne
  • Sjove wallstickers

Vi tilbyder følgende indendørs maleropgaver:

I dag er badeværelser og andre vådrumsløsninger ofte prestigeprojekter for mange mennesker. Der bliver ofret mange penge på at få indrettet drømmebadeværelset. Hos CLK Malerfirmaet har vi erfaringen og ekspertisen til at opfylde din drøm om et flot, men samtidig funktionelt badeværelse, med varme i gulvet, flotte klinker og måske et spabad. Vi rådgiver dig selvfølgelig i hele arbejdsprocessen, og vi hjælper dig med at vælge de farver og de bedste materialer, således at badeværelset får udtryk, du ønsker.

Da boligens vådrum er det dyreste rum pr. kvadratmeter, og samtidig er et af de rum i boligen, hvor der er størst risiko for alvorlige og økonomisk kostbare skader, er det meget vigtigt at arbejdet i dit vådrum bliver udført af professionelle, der er eksperter på området. Med CLK Malerfirmaet kan du være sikker på et perfekt stykke udført arbejde – hver gang. Skader i vådrum og på badeværelser skyldes både den direkte vandpåvirkning, og den øgede fugtbelastning, der typisk forekommer. Skaderne i vådrum vil desuden ofte medføre alvorlige følgeskader på omgivende konstruktioner. Derfor er det vigtigt at udføre og vedligeholde de forskellige vådrumsløsninger korrekt.

Når du skal have udført forskellige former for vådrumsløsninger, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Når man fuldspartler gipsvægge og -lofter, vil der altid forekomme samlinger, både mellem de enkelte bygningsdele og mellem gipspladerne. For at minimere samlingernes synlighed kræves et professionelt stykke arbejde med korrekt udført gipsplademontage og spartelarbejde af højeste kvalitet. CLK Malerfirmaet er din garanti for et stykke professionelt udført arbejde, med det bedste resultat til følge. Selv om vores medarbejdere er yderst kompetente med bearbejdningen af væggen, kan vi desværre ikke skjule eller forhindre efterfølgende skader eller svigt, der skyldes manglende forarbejde eller forkert materialevalg. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående fuldspartling af gipsvægge og lofter.

Når du skal have udført fuldspartling af gipsvægge og lofter, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Er dine gulve begyndt at blive slidte, og er der tydelige tegn på mange års brug? Med lidt ny maling på stuegulvet, i kælderen eller på bryggers- og garagegulvet får du hurtigt et flot og ensartet gulv. Hos CLK Malerfirmaet er vi også eksperter i at give nedslidte, lakerede trægulve et nyt liv med en gang maling. Malingen har også den bonuseffekt, at gulvet bliver mindre modtageligt for smuds og skidt. Gulvet bliver nemmere at rengøre og – med den rette maling – bliver det mere skridsikkert og hygiejnisk. Har du et betongulv, så kunne epoxymaling være den ideelle løsning for dig. Vi anbefaler dog kun epoxymaling til rum med mindre belastning. Når du bestiller CLK Malerfirmaet til at udføre et stykke arbejde med epoxymaling, kan du være 100 % sikker på, at de produkter vi bruger, lever op til alle de gængse miljøkrav, og er både skånsomme overfor miljøet og medarbejderne.

Der er dog visse krav der skal være opfyldt for at vi kan benytte epoxymaling, da vi ellers ikke kan levere det optimale stykke arbejde, og dermed sikre dig det perfekte resultat. Alle overflader skal være rene og tørre, de skal være frie for løstsiddende materiale, cementslam og støv, fedt, olie og andre forureninger. Skal vi benytte epoxymaling på nyt beton, skal betonen være minimum 14 dage gammel og være udtørret til maksimum 6 % fugt. Efter endt maling med epoxymaling, bliver rengøring og vedligehold af gulvet nemt og overkommeligt. Gulvet kan rengøres ved hjælp af fejning, støvsugning, eller med automatiske gulvvaskemaskiner. Er der behov for stærkere midler, kan alle normale alkaliske og sure rengøringsmidler anvendes. Dog anbefaler vi ikke at bruge stærk syre, da det kan give misfarvning og afskalning.

Når du skal have udført maling af gulve og maling med epoxymaling, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Er dine lofter ikke helt så hvide som du husker dem, er de blevet mørkere i hjørnerne, eller skaller de måske lidt hist og pist? Trænger stuen til et nyt look eller er panelerne ridsede og skrammede? Så kontakt CLK Malerfirmaet, så kommer vi og giver nyt liv til dit loft, dine vægge og dit træværk. Vi har stor erfaring med maling og reparation af loft, vægge og træværk. Vores yderst kompetente medarbejderstab, udfører hurtigt og professionelt det efterspurgte maler- og reparationsarbejde på dine lofter, vægge og træværk, så din bolig igen bliver som du ønsker den.

Hvis malingen og reparationen af dit loft, vægge og træværk skal udføres ordentlig, og slutresultatet skal være pænt, er det afgørende for om malingen hæfter ordentligt, at overfladen på væg og loft er jævn og sidder ordentligt fast. Det kan godt være et omfattende stykke arbejde at give sig i kast med, men i CLK Malerfirmaet udfører vi maling og reparation af lofter, vægge og træværk på daglig basis, og vores store kompetencer og faglige stolthed sikrer, at resultatet altid bliver perfekt og til kundens store tilfredshed.

Når du skal have udført maling og reparation af lofter, vægge og træværk, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Har du en væg med mange revner, en stue der trænger til et nyt pift, eller er børnene flyttet hjemmefra og trænger de gamle børneværelser til ny opsætning af filt, glasvæv og tapet? Så er CLK maleren det helt rigtige valg. Vi er professionelle, og arbejder på daglig basis med opsætning af filt, glasvæv og tapet. Glasvæv, filt eller tapet er effektive løsninger når du vil have væggene i din bolig som nye igen. Alle tre produkter fungerer som en slags armering, der modvirker flere revnedannelser og samtidig giver væggen et nyt look, og filt, glasvæv og tapet sikrer dig samtidig en robust og præsentabel væg. Du kan naturligvis også vælge glasvæv på grund af udseendet. Med glasvæv er der flere mønstermuligheder, fra helt fine mønstre, til de grovere strukturer. Ved brug af de fine mønstre, kræver det lidt mere forarbejde på væggen, da ujævnheder i væggen vil kunne ses igennem glasvævet, mens glasvæv med lidt grovere strukturer er mere robust og bastant, og bedre skjuler ujævnheder i væggen. I begge tilfælde vil du få en væg med en smuk struktur, lige til at male i den ønskede farve, eller du kan bibeholde glasvævets rene hvide farve.

Vælger du glas- eller fiberfilt, har du, grundet filtets struktur, mulighed for at få helt glatte overflader, der ligeledes kan overmales med din favoritfarve. Filt, glasvæv og tapet er desuden ideelt som vægbeklædning på betonvægge, pudsede vægge og på gipsplader. Om du vælger at få opsat filt, glasvæv eller tapet, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Der er ikke noget sted i huset eller i ejendommen, der benyttes så hyppigt som trappeopgangen. Trappeopgangen er det vigtigste forbindelsesled i mange huse, og selve livsnerven i langt de fleste beboelsesejendomme. Der opstår derfor ofte et stort slid der kræver, at trappeopgangen regelmæssigt får pleje og renovering. Hos CLK Malerfirmaet er vi eksperter i trapper og trappeopgange, og vi står gerne for sundhedstjek, istandsættelse, vedligeholdelse og renovering af din trappeopgang.

Når du vælger at gøre brug af vore store ekspertise, får du hele pakken. Vores renovering af trappeopgange er selvfølgelig individuel fra opgave til opgave, men renoveringen består typisk af reparation og maling af vægge, lofter og undersiden af trappeløb. Renovering af trappeopgange kan ligeledes inkludere reparation af diverse træværk, døre og vinduesrammer samt eventuel udskiftning af belægning på trappen eller afhøvling og lakering af trappetrin samt renovering, reparation, slibning og lakering af gelænderet.

Hos CLK Malerfirmaet er vores kompetente medarbejdere specialister i renovering af trappeopgange, trappetrin, gelændere og håndlister. Vi har evnerne til at forfine og kæle for alle de små detaljer som kendetegner en smuk trappe, og gør netop din trappeopgang unik.

Når du skal have udført renovering af din trappeopgang, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Synes du at dit køkken trænger til et nyt pift, men er økonomien måske ikke lige til at skifte hele køkkenet ud? Så er sprøjtemaling og renovering af alle køkkenlågerne et fantastisk alternativ. For typisk fejler selve indmaden i skabene ikke noget, selvom lågerne ser slidte og brugte ud. Når du har haft besøg af CLK Malerfirmaet bliver dine skabslåger eller andre flader i huset eller garagen som nye, og du får et flot og slidstærkt resultat.

Hos CLK Malerfirmaet udfører vi sprøjtemaling af mange forskellige flader og emner. Vores kompetente medarbejdere er eksperter i sprøjtemaling af radiatorer, døre, garager og skabslåger i alle afskygninger. Når vi sprøjtemaler forskellige flader går malerarbejdet hele 6 gange hurtige end når der males med pensel – uden at det går på kompromis med kvaliteten! Sprøjtemaling er derfor også en stor fordel for dig som kunde, da sprøjtemalingens hastig er med til at holde prisniveauet i bund.

Vi tilbyder selvfølgelig altid kyndig vejledning og sparring i alle aspekter af forløbet, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har et spørgsmål om sprøjtemaling af forskellige flader. Når du skal have udført sprøjtemaling af forskellige flader, som f.eks. garager, haller, skabslåger, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Vi sætter pris på din mening

Er du tidligere kunde og vil bedømme vores arbejde? Tryk på nedenstående knap for at bedømme os på Håndværker.dk. Det er også muligt for nye kunder og gå ind og se tidligere kunders bedømmelser af vores arbejde.

Følg med i vores projekter på Facebook

Gå ind og følg CLK Maleren på Facebook. Her vil vi løbende ligge igangværende malerprojekter op, hvor i kan følge processen bag vores arbejde.

Vores opslag er også en mulighed for dig, til at blive inspireret til dit næste projekt, hvor vi gerne stiller vores erfaring og ekspertise til rådighed. 

Står du med et projekt, som godt kunne bruge nogle erfarne hænder på? Skriv eller ring til os – sammen finder vi den bedste løsning til netop dit projekt.

Vi maler for dig!

Vi udfører kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for små og store entreprenører og privatpersoner.

Luk menu