Maling af vådrum
Sprøjtemaling kan forny dit køkken for små penge
Maling af lofter og træværk inde
Maling af gulve
Fuldspartling
Renovering af trapper og opgange
Filt, glasvæv og tapet

MALING INDENDØRS

Maling indendørs er i høj grad en tillidssag. Forstår malersvendene opgaven. Er de opmærksomme på de gener, som indendørs malerarbejde medfører for husets beboere. Kan de rådgive og vejlede troværdigt.

CLK Maleren har årelang erfaring med indendørs malerarbejde, og vi udfører altid første  klasses kvalitetsarbejde. Hos CLK Maleren har vi udført kvalitets arbejde siden 1985!

Mangler du inspiration til maling indendørs eller et godt tilbud på maling indendørs, så er vi klar med professionel rådgivning og fornuftige priser. 

Vi har et omfattende netværk og gode kernekunder, iblandt dem Dansk Røde Kors og Carlsberg Fonden, men vi har også tid og lyst til at udføre kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for private.

Dekoration og anden form for udsmykning på vægge? Der er et hav af muligheder. Dem rådgiver og vejleder vi gerne om. For os er det vigtigt at I finder de korrekte farver og materialer til netop jeres stil.

VI SÆTTER PRIS PÅ DIN MENING

Er du tidligere kunde og vil bedømme vores
arbejde? Tryk på knappen og del din vurdering
med andre kunder på Håndværker.dk.
Er du ny kunde, kan du samme sted se,
hvor glade vores tidligere kunder er for os.

CLK Maleren, Malerfirma i Frederiksværk, er kendt for kvalitetsarbejde leveret til tiden og til den helt rigtige pris for boligselskaber, virksomheder og private.

Søger du en maler i Nordsjælland, som kan sætte sig ind i dit projekt og udarbejde kreative løsninger, så er det os, du skal tale med.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på
31 42 02 69

CLK Maleren Aps
Hjortemosevej 11
3300 Frederiksværk

CVR 36040688

Email: clk@clkmaleren.dk
Telefon: 31 42 02 69