Sprøjtemaling kan forny dit køkken for små penge

Sprøjtemaling

Synes du at dit køkken trænger til et nyt pift, men er økonomien ikke lige gearet til at skifte hele køkkenet ud, så er sprøjtemaling af alle køkkenlågerne et fantastisk alternativ. Typisk fejler indmaden i skabene ikke noget, selvom lågerne ser slidte og brugte ud.

Når du har haft besøg af CLK Maleren bliver dine skabslåger eller andre flader i huset eller garagen som nye, og du får et flot og slidstærkt resultat.

Hos CLK Maleren udfører vi sprøjtemaling af mange forskellige flader og emner. Vores kompetente medarbejdere er eksperter i sprøjtemaling af radiatorer, døre, garager og skabslåger i alle afskygninger.

Sprøjtemaling 6 gange hurtigere

Når vi sprøjtemaler forskellige flader, går malerarbejdet hele 6 gange hurtige end når der males med pensel – uden at det går på kompromis med kvaliteten! Sprøjtemaling er derfor også en stor fordel for dig som kunde, da sprøjtemalingens hastig er med til at holde prisniveauet i bund.

Vi tilbyder altid kyndig vejledning og sparring i hele forløbe. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål om sprøjtemaling af forskellige flader. 

Når du skal have udført sprøjtemaling af forskellige flader, som f.eks. garager, haller, skabslåger, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.