Udendørs gulve, altangulve og terrassegulve

Udendørs gulv, altangulv og terrassegulv

Det kan godt være en uoverskuelig opgave at skulle male udendørs gulve som altan- og terrassegulve. Der er mange hensyn, der skal tages for at opnå det perfekte resultat, som du kan nyde hele sommeren. CLK Malerfirma Hillerød er eksperter på udendørs gulve, og har opbygget en omfattende knowhow omkring maling af træværk udendørs.

Vi ved hvilke produkttyper som er bedst egnede til malingen af dine udendørs gulve. Det er afgørende for om det endelige resultat bliver som ønsket. Vi ved hvilke produkter vi skal vælge så træværket får den mest elastiske og seje overflade. Det er vigtigt for holdbarheden af dit træværk, da træ er et levende materiale, som ændrer størrelse og form afhængig af vejr og andre påvirkninger.

Terrassegulve og altangulve af træ skal behandles jævnligt med træbeskyttelse eller olie. Udendørs trægulve skal altid være mættede med en overfladebehandling for at forhindre råd og svamp samt en naturlig nedbrydning af træet. Vi har den fornødne erfaring og ekspertise til at vejlede og udføre arbejdet for dig. 

Når du skal have malet dine udendørsgulve, er CLK Malerfirmaet altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.