Maling af facade

Maling af facader

Det betaler sig ikke at vente for længe med maling af facade eller renovering af facade. Overfladen krakelerer og giver afsæt for frostsprængninger, og derefter går det stærkt.

CLK Malerfirma i Hillerød er svaret, når din facade trænger til et facelift!

Der er mange muligheder, når facaden skal renoveres. Med vores erfarne veluddannede personale, er vi eksperter i alle aspekter af facaderenovering.

Vi udfører reparation af murværk, vi udbedrer revner i soklen og vi udfører selvfølgelig første klasses pudsningsarbejde og maling af den renoverede facade. 

Hvis din facade i dag er pudset, kan vi male den i den ønskede farve, således at huset fremstår som nyt, og ser mere velholdt ud.

Med renovering af facaden fremstår huset som en helhed, da vi gennem vores facaderenovering forbedrer husets overordnede tilstand og dermed også værdien i en given salgssituation.

I vores renoveringsproces tager vi altid udgangspunkt i, hvad der passer bedst til netop din facade, og tilpasser altid fremgangsmåden til den givne situation. Vi undersøger altid bygningen inden vi påbegynder renoveringen af din facade. Det gør vi fordi alle huse og facadeløsninger er unikke. 

Når du skal have udført renovering af din facade, er CLK Malerfirma det rette valg. Vi har stor erfaring på området. Vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.