Udendørs gulve, altangulve og terrassegulve
Maling af træværk og vinduer
Virksomhedens skilt og logo
Maling af facade

MALING UDENDØRS

Maling udendørs er kritisk. Matcher farve og materiale de øvrige bygningsdele og nabolaget? Er materialerne holdbare og klimavenlige? Gå til fagmanden!

CLK Maleren har omfattende erfaring med maling udendørs, og vi udfører altid første  klasses kvalitetsarbejde. Hos CLK Maleren har vi lavet kvalitets facademaling siden 1985! Mangler du inspiration eller et godt tilbud, så er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser. Telefon 21 76 87 97.

Vi har et omfattende netværk og gode kernekunder, iblandt dem Dansk Røde Kors, Carlsberg Fonden og Favola, men vi har også tid og lyst til at udføre kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for private.

Facademaling og logomaling til virksomheder og butikker? Der er et hav af muligheder. Dem rådgiver og vejleder vi gerne om. For os er det vigtigt at I finder de korrekte farver og materialer til netop jeres stil. CLK Maleren Hillerød er værd at spørge til råds!

VI SÆTTER PRIS PÅ DIN MENING

Er du tidligere kunde og vil bedømme vores
arbejde? Tryk på knappen og del din vurdering
med andre kunder på Håndværker.dk.
Er du ny kunde, kan du samme sted se,
hvor glade vores tidligere kunder er for os.

CLK Maleren, Malerfirma i Hillerød, er kendt for kvalitetsarbejde leveret til tiden og til den helt rigtige pris for boligselskaber, virksomheder og private.

Søger du en maler i Hillerød eller i Nordsjælland, som kan sætte sig ind i dit projekt og udarbejde kreative løsninger, så er det os, du skal tale med.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på
21 76 87 97


CLK Maleren Aps
Engstien 8
Hammersholt
3400 Hillerød

CVR 36040688

Email: clk@clkmaleren.dk
Telefon: 21 76 87 97