Udendørs gulve, altangulve og terrassegulve
Maling af træværk og vinduer
Maling af facade
Virksomhedens skilt og logo

MALING UDENDØRS

Maling udendørs er kritisk. Matcher farve og materiale de øvrige bygningsdele og nabolaget? Er materialerne holdbare og klimavenlige? Gå til fagmanden!

CLK Maleren har omfattende erfaring med maling udendørs, og vi udfører altid første  klasses kvalitetsarbejde. Hos CLK Maleren har vi lavet kvalitets facademaling siden 1985! Mangler du inspiration eller et godt tilbud, så er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser. Telefon 31 42 02 69.

Vi har et omfattende netværk og gode kernekunder, iblandt dem Dansk Røde Kors og Carlsberg Fonden, men vi har også tid og lyst til at udføre kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for private.

Facademaling og logo-maling til virksomheder og butikker? Der er et hav af muligheder. Dem rådgiver og vejleder vi gerne om. For os er det vigtigt at I finder de korrekte farver og materialer til netop jeres stil. CLK Maleren Hillerød er værd at spørge til råds!

VI SÆTTER PRIS PÅ DIN MENING

Er du tidligere kunde og vil bedømme vores
arbejde? Tryk på knappen og del din vurdering
med andre kunder på Håndværker.dk.
Er du ny kunde, kan du samme sted se,
hvor glade vores tidligere kunder er for os.

CLK Maleren, Malerfirma i Frederiksværk, er kendt for kvalitetsarbejde leveret til tiden og til den helt rigtige pris for boligselskaber, virksomheder og private.

Søger du en maler i Nordsjælland, som kan sætte sig ind i dit projekt og udarbejde kreative løsninger, så er det os, du skal tale med.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på
31 42 02 69

CLK Maleren Aps
Hjortemosevej 11
3300 Frederiksværk

CVR 36040688

Email: clk@clkmaleren.dk
Telefon: 31 42 02 69