Privatlivspolitik

CLK Malerens hjemmeside er så lavteknisk som overhovedet muligt, og derfor kommer vi kun i meget begrænset omfang i berøring med de besøgendes privatlivsinteresser.

Således har vi f. eks. ikke en kontaktformular, og vi bruger ikke hjemmesiden til at registrere nogens adresse, email eller telefonnummer. Årsagen til det er meget enkel og ligetil: En telefonsamtale eller personligt fremmøde er nu engang den mest effektive kontakt, når det drejer sig om at vurdere og spørge ind til en håndværker-opgave.

Vi efterspørger heller ikke her på hjemmesiden nogen andre former for persondata. Derfor er der heller ikke så meget at advare vores besøgende om i den henseende.

Indlejret indhold fra andre websteder

Annoncer på dette websted kan indeholde indlejret indhold. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det andet websted.

Vil du kende til det nøjagtige omfang af sporing og/eller varetage dine privatretlige interesser, skal du læse privatlivspolitikken på de pågældende hjemmesider og kontakte deres udgivere.

Anonymiseret trafiktælling

Vi bruger her på hjemmesiden en række Google-værktøjer til at overvåge trafikken på hjemmesiden anonymt. Overvågningen er både af Google og os opsat på en sådan måde, at absolut ingen data kan spores tilbage til din person, dit navn eller din adresse. Endog dine digitale enheders IP-adresse har vi frivilligt givet afkald på at registrere.

Vi vil rigtig gerne vide en masse om vores kunder og samarbejdspartnere. Men vi vil høre det fra deres egen mund med deres egne ord.

Så det var i korthed alt, hvad vi havde at fortælle om denne hjemmesides privatlivspolitik.

Velkommen hos CLK Maleren per telefon og per email. Firmaets kontaktoplysninger kan du finde på alle sider inklusive denne.