Filt, glasvæv og tapet

filt, glasvæv og tapet

Har du en væg med mange revner, en stue der trænger til et nyt pift, eller trænger de gamle børneværelser til fornyelse med filt, glasvæv eller tapet?

Så er CLK maleren det helt rigtige valg. Vi er professionelle og arbejder på daglig basis med opsætning af filt, glasvæv og tapet.

Filt, glasvæv eller tapet er effektive løsninger når du vil have væggene i din bolig som nye igen. Alle tre produkter fungerer som en slags armering, der modvirker flere revnedannelser og samtidig giver væggen et nyt look.

Du kan naturligvis også vælge glasvæv på grund af udseendet. Med glasvæv er der flere mønstermuligheder, fra helt fine mønstre, til de grovere strukturer.

Ved brug af de fine mønstre, kræver det lidt mere forarbejde på væggen, da ujævnheder i væggen vil kunne ses igennem glasvævet, mens glasvæv med lidt grovere strukturer er mere robust og bastant, og bedre skjuler ujævnheder i væggen.

I begge tilfælde vil du få en væg med en smuk struktur, lige til at male i den ønskede farve, eller du kan bibeholde glasvævets rene hvide farve.

Helt glatte overflader

Vælger du glas- eller fiberfilt, har du, grundet filtets struktur, mulighed for at få helt glatte overflader, der ligeledes kan overmales med din favoritfarve. De nævnte materialer er tilmed ideelle som vægbeklædning på betonvægge, pudsede vægge og på gipsplader. 

Om du vælger at få opsat filt, glasvæv eller tapet, er CLK Maleren altid det rette valg, da vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.