Renovering af trapper og opgange

Renovering af trapper og opgange

Der er ikke noget sted i huset eller i ejendommen, der benyttes så hyppigt som trappeopgangen. Trappeopgangen er det vigtigste forbindelsesled i mange huse, og selve livsnerven i langt de fleste beboelsesejendomme. Der opstår derfor ofte et stort slid. Det kræver, at trappeopgangen regelmæssigt får pleje og renovering.

Hos CLK Malerfirmaet er vi eksperter i renovering af trapper og opgange, og vi står gerne for sundhedstjek, istandsættelse, vedligeholdelse og renovering af din trappeopgang.

Når du vælger at gøre brug af vores ekspertise, får du hele pakken.

Vores renovering af trapper og opgange er selvfølgelig individuel fra opgave til opgave, men renoveringen består typisk af reparation og maling af vægge, lofter og undersiden af trappeløb.

Renovering af trapper og opgange

Renovering af trapper og opgange kan ligeledes inkludere reparation af diverse træværk, døre og vinduesrammer samt eventuel udskiftning af belægning på trappen eller afhøvling og lakering af trappetrin samt renovering, reparation, slibning og lakering af gelænderet.

Hos CLK Malerfirmaet er vores kompetente medarbejdere specialister i renovering af trappeopgange, trappetrin, gelændere og håndlister. Vi har evnerne til at forfine og kæle for alle de små detaljer som kendetegner en smuk trappe, og gør netop din trappeopgang unik.

Når du skal have udført renovering af dine trappeopgange, er CLK Maleren altid det rette valg. Vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.