Maling af vådrum

Maling af vådrum. Badeværelset, maling, fliser

Søger du hjælp til maling af vådrum, skal du bestemt tage en snak med CLK Maleren.

Hos CLK Maleren har vi erfaringen og ekspertisen til at opfylde din drøm om et flot, men samtidig funktionelt badeværelse, med varme i gulvet, flotte klinker og måske et spabad.

Vi rådgiver dig selvfølgelig i hele processen, og vi hjælper dig med at vælge de rigtige farver og de bedste materialer, så dit vådrum får det udtryk, du ønsker.

Boligens vådrum er det dyreste rum pr. kvadratmeter. Det er samtidig et af de rum i boligen, hvor der er størst risiko for alvorlige og økonomisk kostbare skader. Derfor er det meget vigtigt, at maling af vådrum bliver udført af professionelle.

Med CLK Maleren kan du være sikker på et perfekt udført arbejde – hver gang.

Skader på badeværelset

Skader i vådrum og på badeværelser skyldes både den direkte vandpåvirkning, og den øgede fugtbelastning, der typisk forekommer.

Skaderne i vådrum vil desuden ofte medføre alvorlige følgeskader på omgivende konstruktioner. Derfor er det vigtigt at udføre og vedligeholde de forskellige vådrumsløsninger korrekt.

Når du skal have udført maling af vådrum, er CLK Maleren altid det rette valg. Vi har stor erfaring på området, og vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.