CLK Maleren, malerfirma i Hillerød tæt på Allerød,
sætter en ære i at overholde aftaler og tilbud.
Vi rydder altid op efter os.

Kvalitetsarbejde siden 1985

Ring og få et malertilbud på 21 76 87 97

Ideer til dig

Vent ikke, til den gamle maling skaller af og bliver misfarvet. Ny maling forbedrer både husets levetid og beboernes humør

Ideer til dig

Klimaskærmen kalder vi med god grund husets udvendige flader. Jo færre sprækker, des bedre for klimaet og for din pengepung

Ideer til dig

Fiskehandlerfliser ser ikke godt ud i fodterapeutens klinik, er vi enige om det? Ofte er løsningen nærmere end du tror. Se de gode eksempler her

CLK Maleren er et solidt malerfirma med base på Engstien 8 i Hammersholt tæt på kommunegrænsen til Allerød og Lillerød,  tæt på erhvervskvarteret og vangene ved Frederiksborgvej – også tæt på Brødeskov og Nr. Herlev. 

CLK Maleren er et familiefirma, der har eksisteret siden 1985 og i dag drives af Claus Christensen. CLK Maleren har gennem årene opbygget en omfattende knowhow, der er vores forudsætning – og din garanti – for at vi kan løse alle opgaver inden for malerfaget. Vi er veluddannede håndværksmalere, og du kan forvente et professionelt resultat.

CLK Maleren har et omfattende netværk og gode kunder, der bl.a. tæller Dansk Røde Kors, Andelskassen Fælleskassen og Topdanmark Forsikring. 

CLK Maleren udfører kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for virksomheder, entreprenører og private. Vi sætter en dyd i at holde vores medarbejdere opdateret med den nyeste viden.

CLK Maleren anvender primært produkter fra Beckers, hvoraf mange er svane- og allergimærket. Firmaet er beliggende i Hillerød lige på grænsen til Allerød, men vi har kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi har udført opgaver for bl.a.

CLK Maleren, Malerfirma i Hillerød og Allerød, er kendt for kvalitetsarbejde leveret til tiden og til den helt rigtige pris for boligselskaber, virksomheder og private.

Søger du en maler i Nordsjælland, som kan sætte sig ind i dit projekt og udarbejde kreative løsninger, så er det os, du skal tale med.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på
21 76 87 97


CLK Maleren Aps
Engstien 8
Hammersholt
3400 Hillerød

CVR 36040688

Email: clk@clkmaleren.dk
Telefon: 21 76 87 97