CLK Maleren ApS

CLK Maleren

Vi løser alle opgaver - store som små

CLK Maleren, er et familiefirma, der har eksisteret siden 1985 og drives i dag af Claus Christensen. CLK Maleren har gennem årene opbygget en omfattende knowhow og et stort erfaringsgrundlag, der er vores forudsætning – og din garanti – for at vi kan løse alle opgaver inden for de meget forskellige dele af malerfaget. Vi er veluddannede medarbejdere med store erhvervsmæssige kompetence, så du kan forvente et professionelt resultat.

Vi har et omfattende netværk og nogle store gode kernekunder, der bl.a. tæller Dansk Røde Kors, Andelskassen Fælleskassen og Topdanmark Forsikring. Dog udfører vi også kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for både små og store entreprenører samt privatpersoner. Vi sætter stor dyd i, at holde vores ansatte altid er opdateret den nyeste viden indenfor feltet og har derfor altid fokus på at videreudvikle os. Som udgangspunkt anvender vi primært produkter fra Beckers, hvoraf adskillige er svane- og allergimærket.

 

Firmaet er beliggende i Hillerød, men servicerer hele Sjælland.

Vi sætter pris på din mening

Er du tidligere kunde og vil bedømme vores arbejde? Tryk på nedenstående knap for at bedømme os på Håndværker.dk. Det er også muligt for nye kunder og gå ind og se tidligere kunders bedømmelser af vores arbejde.

Følg med i vores projekter på Facebook

Gå ind og følg CLK Maleren på Facebook. Her vil vi løbende ligge igangværende malerprojekter op, hvor i kan følge processen bag vores arbejde.

Vores opslag er også en mulighed for dig, til at blive inspireret til dit næste projekt, hvor vi gerne stiller vores erfaring og ekspertise til rådighed. 

Står du med et projekt, som godt kunne bruge nogle erfarne hænder på? Skriv eller ring til os – sammen finder vi den bedste løsning til netop dit projekt.

Vi maler for dig!

Vi udfører kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for små og store entreprenører og privatpersoner.

Luk menu