CLK Maleren ApS

Design Gulv & Væg

Til behandling af gulve, benytter vi PU maling, der fungerer både til træ og betongulve.

Dr. Schutz Scandinavia

Dr. Schutz Scandinavia specialiserer sig i PU-maling, en polyuretan-baseret maling, der giver et professionelt resultat til brugeren. Dr. Schutz er blandt andet kendt for deres PU Sealer, en sealer, der er specielt fremstillet til at give en langvarig beskyttelse af gulve. PU Sealeren er fremstillet til “bløde” belægninger, såsom linoleum og vinyl gulve.

Til rengøring i forbindelse med en behandling, benytter vi PUR system. PUR System er en speciel kollektion fra Dr. Schutz, med rengøringsmidler til fjernelse af hårdt snavs og fedt på vinyl-, linoleum- og gummigulve. PUR System fremstiller en lang række af produkter, der er velfungerende til rengøring og desinficering af gulve.

Conteco

Conteco er et firma der er udviklet af Dr. Schutz Scandinavia. Conteco specialisere sig i overfladebehandling af betonoverflader. Conteco fremstiller produkter der fungerer til almindeligt rum og vådrum. Ved brug af betonbehandling får du et rustik og tidløst look, der passer til dit rum. Farvepigmenteringen af betonpulveret, kan justeres, såfremt at du får et lysere eller mørkere look, alt efter behov. Conteco fremstiller derudover en række farverpigmenter, som giver en rustik farve til din beton og en alternativ farve til den grå farve.

Beckers

Beckers har i over 150 års fremstillet maling til forskellige behov. Hos CLK Maleren benytter vi Beckers maling til både indendørs vægge og udendørs facader. Uanset om det er udendørs vedligeholdelse eller indendørs renovering, giver Beckers et flot resultat i mange forskellige nuancer, der passer til netop dit behov. Vi benytter Beckers til vægge, gulve samt lofter og træværk.

Vi maler for dig!

Vi udfører kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris for små og store entreprenører og privatpersoner.

Luk menu